Tuesday, April 13, 2010

Matahari

Hari neh dari pagi sampaila sekarang aku duduk2 jer kat makmal.. kelas should be kul 1140 tadi..tapi tetiba lak budak2 aku kena panggil p ceramah sampai kul 130 satg..so kira goyang kaki ler aku ari ni...tapi takder arrr goyang kaki pun... awal2 pagi tadi dah pegi update transkrip pelajar untuk Ujian Topikal 1..tak dapat print out sebab masih ada guru yg belum key in markah..adeiii.bila keja aku nak siap neh??? terpaksa la tunggu..nilah cabaran jadi guru kelas neh..takkan siap kerja selagi org lain tak siapkan keja..kadang2 rasa geram gak.....pagi2 tadi gak aku dah siapkan RPH dan ABM for tomorrow...(chewahhhh..).jap tadi masa rehat ada pertandingan TONGUE TWISTER dalam makmal neh.. mak aiii...tegeliat lidah2 menengok budak menyebut perkataan tu..hehehe..,



sekarang aku nak menulis jelah apa yg terlintas kat pikiran aku sekarang..Pagi tadi masa datang sekolah dapat tengok matahari terbit...orennyerrrr...ada snap gambar...nanti aku upload ler bila dah balik umah karang (taraaaa...dah upload dah)..bulat jer kan matahari tu..mcm lampu ja...


bila tengok matahari neh, teringat masa kat sabah dulu.. masa pergi Kota kinabalu ngan housemate aku, Pura,Rem dan Rosnah... bestnya bila terkenangkan masa dapat lihat matahari terbenam di depan mata di Tanjung Aru..







ekceli tu kali ke dua aku ke situ..sebelum tu dengan geng2 jugak..rindunya ingat balik..lepak2 sambil makan jagung rebus..huhuh bilala dapat berkumpu
l macam ni balik.???


Apapun life goes on..semangat berjalan aku dah datang balik..tak sabar nak ajak cik ada p langkawi...ntah bila jadi kenyataan,..akupun tak tau..huhuhu

12 comments:

  1. owhhh..abg biin pernah p situ??

    ReplyDelete
  2. sekarang dah dok sini.... jarang la nge-teh di situ....

    ReplyDelete
  3. owwhhh..penah duk sabah upernya eh??buat apa sana?

    ReplyDelete
  4. cehhh....
    abg biin kan orang sabah... apa daaa....

    ReplyDelete
  5. hahhhhhh?????? biaq betoiiii???? bukan org perak ka?????

    ReplyDelete
  6. biaq betoii.... biaq betoi betoi... hehheheee
    napa??? tak caya kaaa???
    ni mesti tak baca profile abg biin betol betol...

    ReplyDelete
  7. huhuh...bukan tak baca..xperasan la...huhuh..Sabah kat mana??apsal kita tak pernah jumpa kat sana??hehehe

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu... sombong... macamana nak jumpa.....hihihihihihkk

    ReplyDelete
  9. hehehe..abg biin sombong ker???

    ReplyDelete
  10. hahaahhaa.... abg biin memeng sombong.... tambah pulak cikgu pun sombong... tu yang tak bleh ketemu tuh... tak ada titik pertemuan.. hehehhee

    ReplyDelete
  11. hehehe.,,,saya mana da sombong... kalo sombong tak bertegur sapa dah..maksud saya kita takder bertembung kat mana2 kat sabah tu ler...hehehe...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!