Wednesday, April 21, 2010

Maulasssss...

hari ni aku rasa maulas..errr....MALAS.. hehe... kertas soalan mid-term nak kena siapkan (huhu..baru buat Kertas 1,..tu pun baru 26 soalan siap).., sekarang ni tak kesah sgt buat soalan, tapi time paper dah siap cetak tu yg buat aku geleng kepala skit...ada sesiapa nak offerkan diri tak stapler kertas soalan tu nanti... huhuh...tak banyak pun...kena prepare 320 set..ada 2 paper..maksudnya kena stapler 640set kertas soalan...hehehe... ada sesapa sanggup.???.. pas penat2 stapler nanti akan terjumpala kertas itu dibuang di merata2 cerok bangunan selepas peperiksaan... siap ada jadi kapal terbang kertas lagi.. apa perasaan korang.???..


huhuhu... itula yg biasa aku dan cikgu2 lain lalui...cikgu penat buat soalan, penat stapler beratus2 set yg berbelas2 muka surat kesudahannya kertas itu dalam tong sampah bukan dalam fail soalan pelajar.. geram dan rasa maulasnyaaaa.... argggghhhh... malam ni nak tidorrrr awal............

12 comments:

  1. hikhikhik~ sy bese nyer simpan ketas soklan baik2...ngee~~ =P

    ReplyDelete
  2. ni kira anak murid buat menda yang sama kat cikgunya... cikgunya dulu buat menda yang serupa pada cikgunya jugak kann???? hehhehehee

    ReplyDelete
  3. Dulu cikgu ni tak pernah buat... tu yg tension dengan budak2 skrg. Ehehehe....

    Dulu dok tulung gak mak susun kertas soalah, tolong tanda kertas. Kalau la ni, tak sanggup kot nak buat.

    ReplyDelete
  4. elya~... bestnya kalo semua students akak cam eya,...huhuh

    ReplyDelete
  5. akak~~...dah abis sabarler ni..huhuhuh

    ReplyDelete
  6. abg biin~ mana da..ni cikgu dulu baik tau..tak caya tanya kawan lama saya duniajam..satu kelas lagi tau...

    ReplyDelete
  7. asmar~ tu lar..seksa ooo kan klip paper tu..huhuh... malas sgt2..

    ReplyDelete
  8. hehehe..stapler jer anis...x yah pk mne pergi kertas tu nnt...wat tambah fenin je nnt...yg penting kertas exam dh siap utk d duduki...go anis go!!

    ReplyDelete
  9. hehehe... go go go gadget,,hehehe... abisla adik ngan sepupu anis nanti kena kerah stapler kertas..hehehe

    ReplyDelete
  10. adeh membc entry ni pun dh rasa letih apetah tuan punya bdn yg kena tu..huhuhu sbr2

    ReplyDelete
  11. hot mama~ begitula tahap keletihannya..hehehe... cerita duniaku..tapi apapun, dah nama keja... terpaksala sabar,, hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!