Tuesday, April 20, 2010

Pasir


PASIR PUTIH TEPI PANTAI... OMBAK... ececeh...berdangdut lak..hehehe... ari ni masa duk belek2 laman2 web menarik aku terjumpa idea kreatif manusia menghasilkan karya menarik menggunakan pasir..selalu ingat ada istana pasir jer..tapi upernya lagi menarik dan kreatif dari tu pun bleh dibuat..tak caya tengok gambar kat bawah neh...

p/s: manusia memang dianugerahkan akal dan kebijaksanaan.. gunakan sewajarnya dan sebaik mungkin.

8 comments:

  1. perghhhhhhhhhhhhhh...
    itu baru dari pasirr......

    ReplyDelete
  2. hehehe... abg biin pandai buat istana pasir tak??

    ReplyDelete
  3. mak aihhh..mcm real laa....pandai nye ...mabeles2x!

    ReplyDelete
  4. mebeles...fabolusos...hehehehe

    ReplyDelete
  5. punyalah kreatif! tak terjangkau akalku.

    ReplyDelete
  6. hehehe..windi..samala... nak bina istana pasir yg simple pun tak tercapai akal jo..hehehe..

    ReplyDelete
  7. gile kentang ar buat ngan pasir jd cam gini... beauty bley buat istana cute mute je pastu tak sampai 10 min kengkawan gergasi sume da robohkan... ekekkekee...

    neway dear thanx for joining the contest....;-)

    ReplyDelete
  8. sama-sama dear... kira ok la pandai gak buat istana pasir..jo ni hampehh... xder bentuk istana pung..hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!