Monday, April 19, 2010

Singa yang Jinak??

Dah lama tak pergi ZOO...huhuh.. kali pertama dan terakhir aku ke zoo adalah 3 tahun lepas bersama kawan2 ke Zoo Lok Kawi di Sabah..huhuh...
2007 ( bersama my BFF, Winn)

tu pun masa tu tak banyak sangat binatang yg bleh tengok..paling best dapat tengok gajah dan anak2 gajah yg cute...ada sekor binatang aku teringin sangat nak tengok tapi takder situ... RAJA RIMBA... Singa ler.. mcm gambar kat bawah neh ada zoo yg menyediakan perkhidmatan sebegini...berani ker korang menyerah diri cam neh...??? hehehe

hmm... teruja betol singa neh,...mangsa..mangsa...

aik..rileks jer makcik tu kan??

SINGA: diaorang tak takot aku daaa..{sambil jelir lidah}

cehh...patotla rileksss...ada cermin rupanya..separuh badan jip jer kat dalam tu...

alalala....cutenya..manjanya...(manja ada makna tu)..hehehe

p/s: agak2 bila nak ada zoo dinasor mcm jurassic park tu eh??heheh

12 comments:

  1. mula2 heran bin ajaib jgk tgk makcik tu tadi. jeles pun ada..hehe,,rupanya ada cermin...

    ReplyDelete
  2. cuak juge...cuti sekolah yg lepas pergi safari kt melaka ari tu..tgk rimau depan mata kt pintu masuk..terkejut d buatnya..

    ReplyDelete
  3. hehehe..bestnyer...teringin gak anis nak tgk rimau atau singa depan mata kak..hehehe

    ReplyDelete
  4. windi... tu ler..memula tu memang duk ingat singa tu jinak...spesis tak makan org..sekali upernya ada cermin..hehehehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha... tipah sudah menipu... hhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  6. hehehe...abg tipah dah tertipu...kikikiki

    ReplyDelete
  7. mesti pergi sekali nnt anis..bley tgk gajah,rimau secara live...hehehe...dari pg smpai ptg kat situ..balik semua dah bau mcm gajah ..busyuk!

    ReplyDelete
  8. busyuk ke kak?busyuk2 gak ..ni bila nak update blog neh????? :-(

    ReplyDelete
  9. hahaha...xde idea nie anis...lgpun x de cte besh nk share..karang cite2 pasal kt umah nie boring jugak...hehe..nnt akk pk kan..pk3x!

    ReplyDelete
  10. hehe..take care your time k...tapi jgn lama sgt..tertunggu jer ni..huhuhu..kejap ada kjap takda.,, rinduler...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!