Friday, April 16, 2010

T.Q

Malam ni aku ingat nak rajinkan diri mem'blogging'.. tapi entah apa kes ntah, berokband aku neh buat perangai lak..asal tengah bulan jer mesti lembab..bila dekat2 nak kena bayar bil [ujung2 bulan gitu] dan awal2 bulan memang laju..mayb nak motivate bayar bil kot.. ntah apa2 ntah... sakit ati tul..bila la agaknya nak betul2 upgrade kuasa berok neh.. huhuh....

dalam kelembapan neh, sempat gak aku meninjau2 blog2 manusia lain.. mak aihh..lambatnya loading... memang tensen..tapi takper, sambil2 layan MEGA MOVIE Big Momma 2 kat TV3,..kira terisi ler jugak masa menunggu aku... banyak gak blog2 yg best2 dibaca.. ntahla,..rasa cam blog aku neh tak menarik jer.. follower pun ada 14 org jer... huhuh.... ada blog tu sampai beribu2 follower dia..hebat betol... adeeiiihhh,.. memang tak tahu dah nak upgrade mcm mana blog neh..kadang2 rasa cam syok sendiri jer..kikiki...tapi peduli apa kan??ni blog kita..tulis jer apa yg kita suka..asalkan tak melanggar peraturan..dan yg penting ada gak yg sudi membca...apapun thanx kat kawan2 sudi membaca dan memberi komen... ;-P

4 comments:

  1. heheheh takpe...nanti2 ada le tu idea..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... yup..nanti2 adala tu...thanx for visiting and komen page saya.. ;-)

    ReplyDelete
  3. janji kte hepi anis...ade org bace ke x...bg akk blog tu sebagai salah satu 'teraphy' nk mewarna-warnikan lagi kan kehidupan akak seharian...hehehe..dun wori, akak setia membaca blog anis nie :)

    ReplyDelete
  4. betul tu kak ain..anis setuju..sayang akak..anis pun selalu tunggu akak update blog tau...lebiuuuuu....

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!