Saturday, May 29, 2010

berfoya-foya...hehe

Hari ni hari yang membahagiakan... chewahh... ye ye jer ayat..hahaha... ekceli memang bestpun hari ni dapat berfoya2.. dengan saper??heheh... my lokong lor.. heheh.. blum rasmi punya lokong ler...huhuhu... biasalah kalo dah kuar mesti ada agenda menonton neh..mcm yg aku cakap semalam antara SHREK dan PRINCE of PERSIA... akhirnya kami memilih untuk the PRINCE.. sorry SHREk.. tengok VCD jerlah..huhuhuh..

sampai sana terus g claim tiket dulu sebab dah beli online..pastu terus g breakfast,..huhuh.. dia dah makan sebelum kuar tapi perut aku kosong sebab tak sempat breakfast pagi tu.. so, nilah breakfast kitaorang sebelum nengok wayang..hehehe... KFC yang ada perisa lada itam tu.. takderla beza sgt ngan KFC style biasa..huhuh...


pas tengok wayang, masa makan lagi... huhuh... kali ni kami pilih food court berdepan ngan KFC tu.. punyala ramai manusia kat situ..huhuh...
apapun.. kira ni ler lunch kitaorang..hhuhu...

nasi goreng ayam si dia...

nasi goreng USA aku...

Pas perut kenyang kami jalan2 soping ler.. hehehe.. masuk WATSON, souvenier shops dan kedai SPEEDY VIDEO..

sempat gak skodeng citer2 korea kat situ..dah murah2 sekarang VCD drama korea neh..kalo dulu, satu set tu jer mau cecah RM100++... huhuhu...



Citer BOYS OVER FLOWERS..harga dalam RM59.90 jer... students aku cakap citer ni best..tapi aku tak beli pun sebab tak minat sgt ngan HERO dia...jambu sangat aku nengok...huhuhuh

Lepas tu kami jalan2 sekitar shopping complex lagi..menengok pameran jualan perabot rumah.. huhuh.. mulala duk berangan nak beli itu ini,,hehehe...


Apapun, memang best jalan2 ari neh..walaupun tak banyak barang tapi rasa hepi sangat..tambah2 bila ada yg sudi bawa barang2 aku..hehehehe...


Inilah antara barang-barang yang aku beli..hehehehe.


termasuklah ini... huhu...jgn ketawa..memang dah lama nak simpan citer ni dalam koleksi...evergreen punya story ni tau.. hehehe

p/s: hati tengah berbunga2.. *wink2...


~jojoe~

10 comments:

  1. keh3x .. punya lah berserabut si jojoe nih, punya la tkt kite terserempak dia dgn si lokong dia tuh. padahal, walaupun satu panggung, sampai ke sudah x jumpa pun, lgpun msg2x ade agenda msg2x ... :)) joe owhhhh joe ...

    ReplyDelete
  2. hehehe... ekcelikan ada nampak cik ada dan adiknya.hehehe..tapi terlindung ler... kikikiki... apapun, lebiu my pren..tq di atas ke'sporting'an mu..mmmuaahhh!!!

    ReplyDelete
  3. hehehehe..last2 beli dvd industann..berangan la malam nie ek...:P
    sonoknye g jejalan...citer shrek ingin nak tgk.Nk wat koleksi dia..sbb anak2 ska tgk.

    ReplyDelete
  4. Jojoe, actually, katil yg korang due g tgk tu mmg best tidoq tau ... kalau tidoq, rasa mls je nak tinggalkan katil & tilam yg mcm tu ... coz I had already one it ...

    ReplyDelete
  5. kak ain~ tu ler pasal..kkhh gak yg anis beli.. hiihii.. betol tu.. buat koleksi shrek..best citer tu..tak sabar nk tengok vcd..huhuhu

    ReplyDelete
  6. cik ada~ ye ker??bahaya neh tidor sampaai malas nak tinggal katil ngan tilam..huhuhu... nanti kawin baru beli..hahahah (miangnya haku)...

    ReplyDelete
  7. kah2x .. ko mmg miang daaaa ... kalau dah kawin, mmg ko x akan bangunnye ..[opppssss!] nak amik ko! weii! real pic lokong ko bw brg ko tu ..mmg poyo daaa .. wakakaka! ha3x ... jojoe! don't expose too much .. jap g ade yg terperasan ..ht2x

    ReplyDelete
  8. heheh..dia tak mo ambik gambar muka aku ambik tangan jelah..dunt woli, takkan expose betul2 sebelum tiba waktunya..hehehehe

    ReplyDelete
  9. tersenyum tengok bedak kompak maybelline tu..sebab i pun beli bedak tu juga. best kan..halus je. pastu Kuch2H Hai tu yg mahal. 5 kali i tgk, 5 kali jugak i nangis. the best hindustan movie ever! pastu KFC tu pedas sangat2. terbakar lidah. good luck to your lokong. hehe

    ReplyDelete
  10. thanx windi (blush3x)... hehe... memang best pakai bedak tu..harga pun dah tak mahal cam dulu2... hehehe... peminat hindi jugak rupanya dia eh..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!