Friday, May 28, 2010

Cj7 dan Pizza..



Cute kan minatang neh???..hehehe..mata tu yang tahan aku tengok..leh jadi model contact lense jer gamaknya... huhuh...Malam semalam mega movie tak menarik minat aku.. so, aku buka channel 701.. ada citer neh.. CJ7.. huhuh... 1st time tengok citer ni tahun 2008.. tengok wayang ngan kokong.,,,.. hehehehe.. walaupun citer nyer tak se'best' cerita SHAOLIN SOCCER,. tapi asal stephen chow punya citer memang aku layan jer... for sure mesti ada yg gelak2..
petang sebelumnya tu plak aku ngan adik aku mengidam nak makan pizza...huhuhhu... dengan usaha gigihnya aku berjaya gak menghasilkan home made pizza..hahaha.. tanpa menggunakan cheese, dapat gak kami sekeluarga merasa pizza sardin.. hehehe..betul la org cakap..kalo dah lapar, bahan tak cukup pun leh buat perut kenyang.. hahaaha


~jojoe~

2 comments:

  1. cj7 cite die mmg best..tp watak stephen chow bkn hero.Bdk boy yg jadi anak dia dlm citer tu girl laa anis..comey kan.


    nyum2...pizza sedap nie...bak mai resepi..akak nk try buat:D

    ReplyDelete
  2. hah??ye ker kak??saya tak tau la plak budak lelaki tu pempuan sebenarnya..memang cute..mcm lelaki kan??huhuhu... sedap eh pizza tu???hehehe.. nanti rajin2 anis tulis resipi sini..heheheh

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!