Friday, May 7, 2010

fREAKY fRIDAY

sekarang ni aku duk tunggu kul 1000..nak tengok cerita neh.. "FREAKY FRIDAY"..


cam kebetulan lak..malam ni pun FRIDAY tapi takderla FREAKY..semalam yg agak freaky untuk akula.. huhuhu... ia-ia jer nak stay up konon.. jam 1245 ujan turun daaa.. lebat giler..kalo stakat lebat jer takper.. siap dengan kilat dan guruh lagi... dengar jer bunyi guruh yang berdentum tu buat aku terkezut yg amat.. terus aku off laptop..

pelan2 aku pi tanda buku budak..sekali nampak plak cahaya kilat kat luar tingkap bilik...huhuh...betul2 buat aku terfikir mcm2...dah la malam jumaat..last2 baru 4 buah buku aku dah masuk bawah selimut..ada gak terfikir nak p tidor bilik adik aku, huhuhuh...tapi akukan kakak..satg mesti dia gelakkan aku..jadi kesimpulannya di sini bila sebut sal freaky memang aku rasa seram time kilat dan guruh... lemah sangat semangat...adeii...

hehehe... balik pasal citer freaky friday neh.. dah start dah pun citernya.. lama tul aku aku delay entry neh.. citer ni pasal ibu dan anak yang tak sekepala (memang lain2 kepala pun)..hehehe..Biasala.remaja ni kadang2 bila mak bapak larang atau tegor mulala nak memberontak. akhirnya nak dijadikan cerita bertukarle jasad mak dan anaknya itew dan mereka mula memahami kehendak dan perasaan masing2..best gak citernyer... apapun layan jer... ;-)

2 comments:

  1. cite ni klaka n best!!
    p/s:g jela tido ngan adk tu..skali skale je die gelakkn akk die ni..hehee..

    ReplyDelete
  2. nourul... upernya malam tu adik joe pun takleh tidor..diapun duk harap joe g tidor ngan dia..hehehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!