Wednesday, May 26, 2010

haha,.. jangan marah!!

Salah satu kegemaran aku masa kat sabah dulu ada ambik gambar..masa tu tak berapa minat blogging...jadi tak dapatla gambar tu tumpang glamor kat blog aku yg sedia tak glamor neh..hahaha.. ada beberapa keping gambar yang masih tersimpan dalam folder gambar aku ada gambar2 neh..mesti korang nak tau gambar tempat keja cikgu2 kan??hehehe... gambar ni membuktikan betapa busy dan banyaknya kerja sebagai seorang guru.. (umtuk makluman.. gambar meja kerjaku tak tersenarai yer..hehehe)

ini meja cikgu pompuan.. ada majalah mingguan wanita gitu atas meja dia..hehehe


ni meja cikgu garang..ada ROTAN atas meja tu..huhuh


ni mesti meja cikgu kooperasi..takpun buku teks..ahakss.. banyaknyer fail dia..sampai ke bawah meja...kikikik


ni meja SU sukan neh..hehehehehe...

dalam banyak2 tu ada gak yg kemas tau... antaranya mcm kat bawah ni..memang tabik habis...dapat anugerah meja tercantik... Tahniah cikgu..!!heheh...


ni meja cikgu perempuan.. dan juaranya ialahhhhh...

jgn terkejut..ni meja cikgu lelaki tau... ;-P


~jojoe~

4 comments:

  1. hehehe..sempat lg tu....dlu time sekolah jarang dpt masuk bilik guru.kalo ada urusan penting je leh masuk..bila dah keja, ada jugak la masuk bilik guru tu..

    ReplyDelete
  2. hehehe...alang2 kamera kat tgn kak masa tu..snap ja apa yg nampak menarik..ekceli gambar neh kawan anis yg ambik guna kamera anis..dia pun suka bergambar gak...

    ReplyDelete
  3. weiii... tlg appear wajah misteri si empunya meja juara tu .. kemas betul!!!

    ReplyDelete
  4. hahaha..nama dia encik valerian...cikgu sekolah lama aku..memang tempat dia paling menawan kalbu... huhuhu... best giler duk kat meja dia tau... nak letak gambar ker???heheheh... tungguuuu.......

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!