Saturday, May 8, 2010

Mera Mann

Aku ni bukannya peminat hindi tegar.. tapi dikira peminatla jugak..cuma sekarang bagi aku citer2 hindi dah ilang kick berbanding dulu.. kalo dulu filem2 yang bagi aku memang best termasukla citer seperti KUCH KUCH HOTA HAI, MOHABBATEIN, ISHQ, AKELE HUM AKELE TUM dan yg lenlain.. Lagu2 nya pun bleh tahan berbanding sekarang.. huhuhu..


petang tadi aku melayan citer neh.. MERA MANN kat TV3.. biasalah kalo ada pelakon favorite aku [AAMIR KHAN]neh memang aku layan punya. Kebanyakan lagu2 dalam filem ni pun best... Kisah cinta sejati yang disampaikan tu pun buat terfikir sesuatu.... masih adakah cinta seperti itu??.. kadang-kadang susah mencari insan seperti itu dalam dunia sebenar. kebanyakan watak mcm tu biasa kita jumpa dalam filem dan novel. susah nak jumpa di alam sebenar. Betol tak?? Apapun, cerita ni lain dari yang lain...



"Senang membina kepercayaan tetapi lebih senang memusnahkan kepercayaan itu..."

p/s: Bagi aku bukan senang nak membina kepercayaan terhadap cinta sesama manusia. LOVE TAKES TIME.

2 comments:

  1. huuu~ sy pon tengok gak citer neh!! air mataku hampir2 jatuh...owwwhhhh!! (x nanges lagi keyh)

    ReplyDelete
  2. kekekeke..hema malini wajib arrr tengok citer2 hindi... kekkeke..nangis tengok pakwe ensem akak tu ehhh???

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!