Friday, May 28, 2010

Wat to do??

Hari ni bermulalah cuti selama 3 hari.. Ahad ni cuti ganti bagi perayaan Hari Wesak. So apa planning aku?? hehehe...esok ingat nak g tengok wayang..tapi tak tahula citer apa yg aku nak tengok.. antara PRINCE OF PERSIA ngan SHREK.. aku ni memang peminat SHREK sejak 1st chapter lagik.. koleksi 3 chapter yg terdahulu pun aku dah ada..nak jugak tengok kesudahan citer si ogre neh.. tapi aku pun berminat gak nak nonton PRINCE OF PERSIA.. waaa...dua2 rasa nak tengok..huhuh..satg silap2 esok berpinar2 mata aku nengok dua2 cerita sekali..huhuhuh....

~~~~~~PRINCE OF PERCIA~~~~~



~~~~~~SHREK 4~~~~~~~~~~

tengok wayang ni nak ilangkan stress jer,.mana idaknya..melambak2 kerja tak siap lagi..terutamanya kerja neh.. PEKA sains..bukan stakat pening menanda..pening gak pikir banyak budak tak hantar lagi laporan2 eksperimen diaorang..dah bagi tempoh tapi masih ada yang liat nak hantor..huhuhu..terkejar2 ler aku neh... sekolah jarang datang..asik ponteng jerk... huhuh... apapun, ada satu benda yg aku dah buat kemarin..heehehe.. mengemaskini kreta aku neh..hahaha..budak2 aku cakap dah mcm sarang tikus dah..penuh dengan fail dan kertas2 pereksa..hehehe..akhirnya dah kemas balik..


~~~~~~~ ~sebelum~~~~~~~~~



~~~~~~ selepas~~~~~~



~~~~~~~ ~sebelum~~~~~~


~~~~~~~ selepas~~~~~~~

hehehe.... kang tak kemas ada lak nak membebel kat aku esok..heheheh...

~jojoe~

2 comments:

  1. prince of percia...yay!! sok sy nak g tengok citer tuuuhhh..... *wink2

    ReplyDelete
  2. tengok tau eya.. best citer neh..dah selamat menonton dah.. hahaha.. g dating eh??? *wink10x

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!