Sunday, June 13, 2010

Bila Cinta-OST Lagenda Budak Setan


telling the truth, aku dah tengok citer neh..atas desakan yang bertubi2.. akhirnya aku tengok gak ngan adik aku...huhuhu... komen aku..boleh tahan.. ekceli aku memang suka cerita romantik2 neh..heheh..tapi takderla feeling terlampau.. takderla sampai teresak2 dalam panggung tu (sebab ending dia sedih).. huhuh.. adik aku siap cuit2 tunjuk kakak sebelah dia duk teresak2..siap lap airmata ngan ujung kain tudung dia.. adeiii... memang ler sedih, tapi leh kontrol ler lagi neh..huhuhuh... salah satu benda yang membuatkan suasana sedih tu adalah soundtrack dia yang memang best..sayu giler... huhuhuh... aku rasa semua yg dengar lagu tu mesti rasa menusuk jer kat kalbu..kan..kan..kan..


Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

kusebut namamu
di setiap doaku
dan ku kan setia
kenangan tentangmu
yang ku dapat
hanyalah bayangmu


Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan



ada 2 versi lagu ni..satu dinyanyikan oleh perempuan..dan satu lagi lelaki..dua2 best dengar..saper2 nak lagu ni bleh klik link kat bawah ya..

Bila Cinta-OST Lagenda Budak Setan - versi lelaki

Bila Cinta-OST Lagenda Budak Setan- versi wanita


~jojoe~

2 comments:

  1. erkkkk! kate x nak gi tgk ... so?

    ReplyDelete
  2. so???..so what??hehehe.. kan dah citer kat atas..biasa jer... minat lagu jer...dua2 versi best... dah download ker????

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!