Wednesday, June 16, 2010

B.O.S.A.N


Napa rasa bosan neh??? nak sgt g jalan2...huhuh.. ingat nak g kelah, makan2 angin ker p langkawi ker tapi tak kesampaian gak.. hari ni plak dah rabu.. alamak, kejap tol masa berlalu..dah nak sekolah balik...
buka sekolah ni plak mesti makin sibuk ni.nak kena abiskan silibus lagi... dahler SPM rasa makin dekat jer... aikk..pelik lak..budak2 yg nak exam aku lak yg nervous..huhuhuh... apapun, memang banyak yg nak dibereskan bila dah start keje nanti.. just wait n see.. ;-P


~jojoe~

8 comments:

  1. 2 la..jom kita sesama g piknik..hehe..comey gilak kucing 2...mata blue2 lg..keh3..

    ReplyDelete
  2. kejap je rasa cutikan...lepas nie balik kepada rutin asal balik ..

    ReplyDelete
  3. beauty~ dah agak dah..mesti beauty tergoda tengok kucing tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. fyza~..fyza pun minat kucing gak???hehe.. dah pigi piknik dah tadi..hehehehe

    ReplyDelete
  5. kak ain~ tu ler pasal..pejam celik pejam celik dah nak sekolah balik..huhuhuh... bocan ler...

    ReplyDelete
  6. salam...kalaulah bosan jom ikut akak gi window shopping.

    ReplyDelete
  7. jom2..nak ikot..tapi bukan akak kat KL ker???huhuhu..jauh tu... cuti sekolahpun dah nak abis dah...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!