Monday, June 7, 2010

Ceria.. ;-P

hari ni mcm yg dijanjikan aku melangsaikan utang janjiku ngan 'adik-adik' aku. awal2 lagi dah terpacak depan panggung..huhuh..tolong buka kedai..
~kaunter belum kena buka~

tak semua nak tengok SHREK 4.. sebab ada yang nak tengok citer neh...
LBS.. hmmm..naperla aku tak ada minat langsung nak nengok citer neh???... huhuh

ramainya manusia kat situ..huhuhu

aku memang nak tengok SHREK..so kami berpecahla menengok citer yg kami suka..komen aku pasal SHREK.. hmm..menghampakan..tak taula napa agak kecewa bila tengok citer ni.. rasa mcm tak selucu shrek terdahulu.. sedikit boring.. mcm SHREK I,II dan III lebih menarik..apapun, this is the last chapter... dan masih lagi happy ending..tu yang penting..hehehe...

pas tengok2 wayang, it's time makan2..sedap tul makan kat restoran tu...
wajah-wajah hepi sebelum makan...

ada yg order nasi ayam..

aku and others order nasi putih bersama menu tomyam yg sangat nyam2, sayur kailan ikan masin dan telur dadar..memang sedap dan berselera sgt kami makan...

pas kenyang, kami ke bowling centre.. hehehe.. baling2 bola sesuka ati pastu balik ler... sapa menang??...huhuh.. tengokler scoreboard.. aku takder chance pun... huhuhu



kesimpulan: a hepi hepi day!! (rindu mau main bowling sama jipang, winn, kokong dan si lim..) huhuhuh

~jojoe~

4 comments:

  1. xtengok lagi LBS... ade kate best ade kate x best... tp novel dier beauty memang sgt suke... neway beauty pun suke men bowling wif lil sis... kitorg 2 beradik je... so kalau reramai pun invite lil sis and mummy folo sekali... if not memang be 2 je la... ekekekkeee

    ReplyDelete
  2. jojoe tak minat farid kamil ler beauty..tu yg liat nak nengok tu..hehehehe... nanti leh kita main bowling sesama... best kan... jojoe baling masuk longkang jer banyak..hehehehe

    ReplyDelete
  3. ahahahaaa.... farid kamil tu ok2 je la... tp suke lisa tuh...=) insyaAllah nnt men bowling sesama... beauty pun men asal ade je... bola pun slow gilew... ekekekkeeee ;-)

    ReplyDelete
  4. hehehe,,, suka gak ngan lisa... takper..nanti beli VCD jer kot..hehehe,..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!