Thursday, June 17, 2010

Kelah jom..!!

Baru jer tulis entry sal bosan.. so, disebabkan tahap kebosanan yg memang terlampau sangat2, ari ni aku ngan adik aku menuju ke salah sebuah taman rekreasi yg hanya 45 minit jer dari rumah aku..kalo bawa keta laju2 mayb 20 minit dah leh sampai.. hehehehe..Tepat jam 2 kami bertolak dari rumah... bila sampai kena bayar masuk RM1..kali terakhir aku datang sini tahun lepas... rasanya takder la plak kena bayar.. sekarang dah kena bayar.. naik motor pun kena k..5 kupang...

Lepas parking keta kami skodeng2 cari tempat lepak yang best... ramai juga yang datang berkelah ari ni.. mayb sebab masih dalam cuti sekolah...huhuh..


best sangat2 dapat mandi2, rendam2 kaki sini..sejukkkk... apapun, tempat ni memang masih cantik cam dulu... air pun masih bersih dan jernih...





nice view kan... tak sabar nak pergi lagi... ;-P

~jojoe~

8 comments:

  1. huhu besnyaklu dpt g picnic tempat mcm 2..erm bla la fyza nk g bercuti..sobs..sobs..sobs..

    ReplyDelete
  2. best best... beauty suke air terjun...=)

    ReplyDelete
  3. fyza~kan tak jauh sp ngan bkt ijo...hubby balik ajakler g lepak situ??okey..;-)

    ReplyDelete
  4. beauty~ pas tengok pic beauty kat sabah tu yg buat joe nak g main air terjun... best sgt,..'-)

    ReplyDelete
  5. macam penah nampak view ni dlm drama. terutama pokok ngan akar2 tu.

    ReplyDelete
  6. nampak cantik kan???bleh jadi view dalam pilem jugak..hehehe

    ReplyDelete
  7. Lama gila aku tak pi. Rasanya dah lebih 10 tahun aku tak ke situ.... Apa kabo agaknya musang aku ye... Hehehe....

    ReplyDelete
  8. mak datok..punyala lama hang tak p lawat musang hang..ntah2 dah berjanggut musang hang tu..hahahah.... p ler lawat sekali..bukit ijau masih ijau seperti dulu... huhu

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!