Tuesday, July 6, 2010

i pelik ler..

napa eh??? ada sesapa tau jawapan tak??? napa eh kat bahagian edit post ada tertunjuk entry tu ada 10 komen tetiba bila buka nak baca balik komen, takder lak komen tu... kat email pun ada alert bgtau ada komen, tapi bila check ghaib plak komen tu..nak kata kena delete, kat bahagian edit post masih lak ada tertunjuk situ ada 10 komen..


bila aku cuba reply memang dapat post komen tapi bila check balik yillekkk??takder..balik2 tinggal 5 komen jer... ada sesapa tau napa jadi mcm neh??? kalo ada bagitau la eh???tapi taip kat shoutbox jerla, sebab kalo korang komen sini pun mayb mcm tak di komen jer...huhuh... peliknyerrrrrr.....


~jojoe~

15 comments:

  1. ha... beauty br je nak tanye td.. td bukak dashboard de tulis 1 komen tuk moderate bile click trs no komen utk mod... hui.. ajaib..=D

    ReplyDelete
  2. Kena 'baca2' nih. Misteri..... aku punya ok ja.

    ReplyDelete
  3. testingg....dpt ke x? hehe....

    ReplyDelete
  4. salam..
    ingatkan saya sorang je..saya pn reply komen siang tadi, tp bila tengok takde pula..

    ReplyDelete
  5. beauty..komen dah kuar..tapi tak semua kuar..huhuhu

    ReplyDelete
  6. asmar`MISTERI YANG BELUM TERUNGKAI LAGI"hehehe,,, cam ramai gak blogger yang hadapi masalah yg sama... awat hang tak eh???

    ReplyDelete
  7. kak ain~ testing2,,dah dapat dah..hehehe

    ReplyDelete
  8. sakinah~ tu ler pasal,..tak tau la apa masalah blogspot ni..huhuhuh

    ReplyDelete
  9. rasanya mmg smlm problem la...nih pun same, tengpk ade 11 komen, tpi bila buke 4 je ade..ntah napa ngn blogger..ade prob la tuhh

    ReplyDelete
  10. blogspot dah pening dah izah..heheh,,... sekarang memang leh post komen tapi komen lama2 lak ilang..hehehe

    ReplyDelete
  11. Aaaaaaaa..... aku pun jd gak.... Cis!

    ReplyDelete
  12. hehehe...baru hang tau yer... hehehe..misteri nusantara betol..hehe

    ReplyDelete
  13. heran jugak yea...windi tak penah pulak kena camtu.

    ReplyDelete
  14. windi~memang tersangat menghairankan..huhuhuh

    ReplyDelete
  15. I can look for the reference to a site with a large quantity of articles on a theme interesting you.

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!