Sunday, July 4, 2010

Me amor...!

semalam masa dok skodeng2 kat fb, aku buka profile exhousemate aku neh.. ada dia upload gambar2 kawin masa cuti skolah baru2 neh.. anggunnya Puan safurah d hari pernikahannya,.terkilan lak rasa tak dapat hadir sama..huhuh... Kalolah kedah dan Melaka tu dekat mesti aku dah sampai sana..lagipun masa me amor aku neh kawin, sepupu akupun kawin sama..so tak dapat nak belah diri ni bahagi dua .. huhuhuh.. apapun, aku dapat kebenaran untuk letak gambar kat sini... suka betol tengok kawan2 berbaju pengantin neh..
~sELaMaT PenGantin BarU~


aturcara wajib pengantin baru.. bersuap-suapan.. moga rumahtangga berkekalan ke akhir hayat... Amin...


seri wajah pengantin baru... manisnyer..


p/s: tak sabar nak dapat jemputan kawin sorang lagi ex-houmate ku.. cik REM..hehehe

~jojoe~

12 comments:

  1. suke gak tgk membe yg da kawen..
    baju n persiapan sume..

    ReplyDelete
  2. slmt pngtn baru utk kwn kamu..kamu bla lg? ;)

    ReplyDelete
  3. oya~ betol3... hehehe... rasa cam nak kawin samee.. (blush3) hehehe

    ReplyDelete
  4. fyza~.. sayer..er..sayer..hehehe.. sambil kuis2 kaki ke lantai.. sayer tak tahu nak jawab apa..ehehehhe

    ReplyDelete
  5. haha..kamu nie la..lawak la..x pa..ada jodoh x kemna kan..calon dah ada..;p

    ReplyDelete
  6. calon memang dah ada..InsyaAllah sampai seru kahwin juga..hehehe... dah mcm pantun ler plak..hehe

    ReplyDelete
  7. fyza~ calon memang dah ada.. InsyaAllah, akan kawin jua..chewaahhh...mcm pantun ler plak..hehehe

    ReplyDelete
  8. beauty pulak xsabar nak dpt kad jemputan dr tuan punya blog nih... ehehehee ;-)

    ReplyDelete
  9. fyza~calon memang dah ada..huhuh... sampai masa kawin jua...huhuh... cam panton ler plak...

    ReplyDelete
  10. beauty~napa di email ada komen tapi kat sini takder..huhuh.. blog dah pening... huhuh.. kad jemputan eh??insyaAllah sampai masa dapatler juger kad itew..hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!