Thursday, July 15, 2010

prep!

Demam bola dah abis... aku yang dari tak minat bola pun terkena tempiasnya.. tahu ler jugak yang Sepanyol dah menang Piala Dunia 2010 mengalahkan Belanda 1-0.. hehe.. oh ya back to work, hari ni ada bcaan yasin dan perjumpaan dengan waris di sekolah..



ibubapa, guru dan pelajar bersedia untuk bacaan yasin.



kismis dan air yang diedarkan untuk pelajar2.

sebagai guru kelas untuk tingkatan 5 kira aku memainkan peranan pentingla jugak.heheh... bebudak aku biasala.. depan mak ayah yang tak berapa ayu jadi tersangatla ayu, yang tak berapa ganteng menjadi2 kegantengan nya..semua malu2 kucing..hehehe.. tak sampai ati nak komen lebeh2.. tapi ada gak ler terlepas cakap sal sikap bebudak tu dalam kelas.alhamdulillah.. majlis berjalan lancar... tepat kul 1, semua dah selesai.. so, sekarang tinggal sebulan ja lagi bebudak tu nak prepare for trial sebelum the real SPM 22 November karang.. huhuh.. aku lak yang rasa mcm nak ambik exam neh..

p/s: i miss someone.. :-(

~jojoe~

2 comments:

  1. huhu baru taw akak ckgu sbnrnya..hehe..
    akak miss kat sapa 2? sy ke? keh3..;p

    ReplyDelete
  2. fyza~akak cikgu yg banyak gelak..hahaha... rindu kat seseorang spesel dalam hati ini.,,cheewaaahhh.,, hahah

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!