Friday, July 30, 2010

我看过的电影 SALT


hehe,... maksud tajuk entry tu "saya dah menonton filem SALT"... saja jer suka suki nak letak bahasa cina.. yeye jer kan??hehehe... SALT tu maksudnya GARAM kan?tapi dalam pilem neh Salt tu adalah watak Angelina Jolie ~Evelyn Salt~.. memang best citer ni..banyak aksi lasak dan stunt yang angelina buat sendiri.. memang dia nampak cool dan lasak dalam citer ni..mcm filem lara croft jugak.,,
filem tak terlalu berat dan tak memeningkan kepala walaupun pada mulanya tu duk tertanya2 gak samada Evelyn ni betul2 perisik rusia yang memang dlatih untuk menghuru harakan dunia..meneruskan usaha memusnahkan Amerika bagi pihak Rusia...,huhuh... last2 dapat juga tau kebenarannya.. kesian gak kat dia,husband kena bunuh,best fren lak pembelot..huhuh...apapun, korang tengokla sendiri citer ni... memang tak rugi nonton.. ;-)



p/s: kurangkan SALT dalam makanan..hehehe
~jojoe~

4 comments:

  1. nak tengok citer niiiiiiiiiiiiii~~ huuu

    ReplyDelete
  2. elya~ apalagi..call cik abe ajak tengok..hahaha

    ReplyDelete
  3. cik abe asik onkol jer...bz...mn de msa nak balik kL..huuu~~

    ReplyDelete
  4. hahah..risiko bercinta ngan doktor..sorang free sorang onkol..siannyerrrr....hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!