Monday, August 30, 2010

10 hari menjelang Syawal...

dah lama dah rasanya tak citer sangat bab makan2 ni kan?hehe..dah nak raya dah pun neh... semalam baru berkesemptan berbuka puasa di luar dengan adik2 aku.. huhu... ekceli ada seorang yg istimewa ikut sama berbuka..hehe...shy3...so kami berenam ( termasuk 2 org anak buah aku )..
sebelum tu kami soping2 dulu..so dah jadi kewajipan aku beli baju raya untuk anak2 buah tersayang.,tersengih lebar mak dia dapat pau kakak dia yang sorang neh...huhuhu... ramai jugak manusia kat karnival mall tu...huhuh..

shopping kat sinih.. ;-P

anak lelaki adikku yg tak banyak kerenah...


on da way balik kami singgah berbuka di sebuah kedai makan berdekatan highway..ekceli aku selalu mamam situ dengan my lokong.. hehe..

kakak yang suka mengusik dan banyak cakap...huhuh

menu berbuka puasa yang memang sedap..ada tomyam, sotong celur tepung, sayur campur, telur dadar, sambal belacan..nyam3...

satay pun ada tau..sedap tul.sepucuk rm 0.40

so, kali ni kami mencuba menu istimewa kat situ.memang best dan berbaloi sangat,.harganya pun berpatutan... tak sia2 kami singgah berbuka kat situ,..alhamdulillah..len kali datang lagii.. ;-)
menu utama...SIAKAP 3 RASA.. Best!.. 5 bintang..huhuh

p/s: mood aku sangat hepi... up punyer happy..hehe...


~jojoe~

2 comments:

  1. wah! sdpnya menu suma 2..lama plak x mkn tomyam..nyum3..
    ehem..hepy sbb dpt b'sama yg t'syg gak kan..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..memang best...sedap berbuka ngan tomyam tau..huhuh..kecur air liur balik... ;-)

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!