Wednesday, August 25, 2010

bla..bla..bla





peperiksaan percubaan SPM dah pun bermula ari ahad lepas 22 ogos 2010... bila datang musim exam ni mesti ramai yang pikir senangla keja cikgu, tengok budak menjawab jer..padahal dugaannya Tuhan jer tahu,.,huhuh,,masa exam time bulan puasa ni la banyak tol cobaan.. Tuhan saja yang tau betapa ngantok dan bosan sangat masa mengawas peperiksaan ni..rasanya kalo aku yang jadi student menjawab soalan takder seboring neh... huhuh.tapikan masalahnya budak2 tu sendiri pun dah terkulai layu kat meja tulis...kepenatan menjawab soalan sampai tertidur..pelik tul aku.. zaman aku dulu 2 1/2 jam tu rasa singkat sangat masa nak menjawab soalan2...tapi sekarang, baru ja 5 minit menatap kertas exam dah 'pengsan'...macam ni... huhuh... 5 minit lagi masa nak abis baru terkulat2 bangun menjawab..adeii...apapun, good luck to my dear students kalo ada yang terbaca entry ni.sayangi diri dan masa depan kamu yer...

pejam celik pejam celik dah 2 minggu umat islam berpuasa kan..??alhamdulillah..bila sebut sal puasa ni, masa paling teruja adalah masa berbuka puasa..hehehe... tapi jangan berlebihan pulak..petang ni, aku nak masak agar2 neh..
pernah buat 2-3 ari sebelum puasa ari tu...agar2 coklat..jom mamam..oppss..selamat berbuka puasa.. ;-)


~jojoe~

4 comments:

  1. 2 pic akak tngkp sndri ek...yg tdoc 2 cnfirm pening ngan soklan exam..
    wah sdp nmpk agr2..nyum3..;)

    ReplyDelete
  2. Nasib baik la dah lama lepas SPM. Kalau bg aku RM10k untuk amik SPM semula tobat aku takmau.... Tp kalau bg RM1juta kompom aku amik.... hahaha....

    Serius aku tak sanggup lg dah hadapi zaman SPM. Belajar itu indah, tp bab exam yg letik otak.... ekekeke....

    ReplyDelete
  3. fyza~a'ahh..akak ambil sendiri gambar tu..hahaha... nak tergelak bila tengok..melambak2 yg mcm tu tapi pose dia spesel skit..hahah

    ReplyDelete
  4. asmar~heheh..aku kalo kena bagi 10k sanggup kot..ngan syarat result tak kisah dapat apapun..paling bagus jawab paper sains saja..sebab tu jer yg aku terror ja sekarang..hahahaha..Duk terbayang hang jawab exam tertidur2 mcm budak aku dalam gambar tu..hahaha

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!