Monday, August 9, 2010

menghitung hari

lagi dua hari dah nak puasa... sebulan kemudian akan berhari raya.. tak sabarnya bila fikir... tapi dalam masa yg sama rasa mcm banyak tul benda nak buat..huhuh... 23hb ni budak2 aku akan menjawab soalan percubaan SPM 2010..so, tinggal kurang 2 minggu ja lagi nak buat sesi ulangkaji.. mujur sillibus dah abis..so sekarang aku banyak tumpu kepada latihan dalam kumpulan dan memberi teknik2 menjawab kepada students supaya they all lebeh bersedia.. cuma apa yg buat aku rungsing ialah ada antara mereka yang suka ponteng sekolah..ari ni datang esok tak datang, lusa datang ..tulat tak datang2.. tungging dah tunggang langgang... huhuhu...
soal puasa lak aku doakan semoga tahun ni memberi seribu rahmat kepada kita semua.. harap dapat puasa penuh..hmm, lusa sekolah akan bercuti sempena kehadiran Ramadhan Al-mubarak. sekarang ni dah tengok banyak tempat dibuka khas untuk bazar ramadhan..apapun, jadikan ramadhan yang mulia ni sebagai bulan untuk penuh keinsafan.. toksah membazir (peringatan untuk diri sendiri) huhuhu....

~jojoe~

16 comments:

  1. slmt berpuasa utk sis..moga ramadhan kali nie lbh bermakna dr tahun2 lpas..amin..;)

    ReplyDelete
  2. salam,

    selamat berpuasa anis..semoga tahun ini lebih bermakna utk kita :)

    ReplyDelete
  3. fyza~~ aminnn....selamat berpuasa dan cepat2 sembuh...

    ReplyDelete
  4. kak ain~ aminnn...selamat berpuasa kak... moga Ramadhan ini menjanjikan kerahmatan buat kita semua..aminn

    ReplyDelete
  5. budak2 lani tak macam kita dulu kan..kdg2 pikir sedih tgk anak bangsa sendiri...
    selamat berpose

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan al mubaraq..=)

    ReplyDelete
  7. kak eda..~ tu ler pasai..huhuhu... mcm perangai ada... apapun..selamat berposer my prennn...

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa jojoe.... nanti buat majlis bebuka jemput beauty ye ye ye...;-)

    ReplyDelete
  9. I do not know, I do not know

    ReplyDelete
  10. tak pasti aku dah ucap ka belum.... kalau dah pun tak salah kiranya hamba nak mengucapkan selamat berpuasa kepada semua....

    ReplyDelete
  11. asmar~dah wish dah..pasni wish selamat ari raya lak ehh??hehe

    ReplyDelete
  12. Yes you are talented

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!