Wednesday, August 4, 2010

Mia Sara Vs Shin Bi

Mesti korang kenal budak kecik yg tiut ni kan???Mia Sara Nasuha, pelakon kanak2 yang sgt comel di Malaysia... sebelum ni tahu dia ada berlakon dalam drama ADAMAYA tapi aku tak tenguk drama tu..sekarang bila slot akasia kat TV3 ada drama EPILOG SYURGA CINTA aku jadi tertarik nak tengok lakonan budak cute ni... comelnya..geram tul tengok.. adeeiii...
Mia dan 'mamanya" dalam drama ADAMAYA
alala..sangat comel kan??anak sapa ler ni.....hehe
ekcelikan Mia ni mengingatkan aku kepada seorang pelakon kanak2 korea yang tak kurang cutenya.. dia memegang watak sebagai SHIN BI dalam drama Wonderful Life..

sangat pandai berlakon dan bila dia nangis buat aku rasa nak nangis sama..huhuh... owh, kanak2 comel,... cepat betul memikat hati ku..huhuhu....
~i love u~

shinbi ku dah besar.....


p/s: one day nak anak yang tiut dan petah bercakap camgini bleh tak??huhuhu
~jojoe~

10 comments:

  1. hehehe...bleh jer...Insya Allah nnt dpy la anak kiut cmtu :)

    ReplyDelete
  2. tu nak kna ada anak comeii sndri tuu..

    ReplyDelete
  3. huhuhuu... ari2 xmo mis tgk dak tecik tiut nih... pandai sunggoh... rambut hitam lebat... tiap2 kali tengok duk berdoa semoga beauty dapat anak macam mia yang comel dan cerdik pandai...;-)

    ReplyDelete
  4. kak ain~ InsyaAllah..doakan dapat suami yg cute jugak ya..hahaha...gatai...

    ReplyDelete
  5. klickluc~... hehe... harap2 pun mcm tu ler...hehe..Aminnnnn

    ReplyDelete
  6. beauty~ InsyaAllah..beauty pun dah chomel sgt... anak nanti pun mesti chomel jugak...jojoe pun harap mcm tu gak..nak gak anak dan hubby yang chomel..hehehe

    ReplyDelete
  7. yeah!!! jojoe chomel mesti dapat baby chomel gak.... ;-) beauty biase je.... huhuuuu;-)

    ReplyDelete
  8. elele beauty neh..tak ngaku lak dia chomel seh...hehehe

    ReplyDelete
  9. insyaAllah..ada rezki akak nti..doa2 k..;)
    sory lama x jenguk..fyza baru kuar spital..sobs..

    ReplyDelete
  10. fyzA~~~Napa masuk spital neh??sakit ka??dah sehat dah???

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!