Friday, September 17, 2010

jalan-jalan cari makan!

Lepas jer raya asyik2 citer jer sal mkn..huhuh.. hari ni mood aku tak baik...sedih sangat..geram tul ngan apa yg jadi pagi tadi..so, nak ilangkan rasa sedih ni bagus aku cerita sal makan2..hehehe..sebab tu makin mebulat, asal sedih ja, makan..sedih makan..sedih makan..last2??heheh...
semalam aku g jalan2 cari makan ngan adik dan anak buah aku..adik aku mencari baju.. so kami menapak ke CS d sp.. tertarik tul aku dengan replika pelita sempena syawal neh..cantikkan...???
ramai jugak orang kat situ..parking sampai full..maklumla, 16 september kan HARI MALAYSIA.jadi ramai yang cuti... banyak jugak sales... tapi aku just beli apa yang perlu ja...
masa perut berkeroncong kami mencari port untuk mengenyangkan perut..this time kami ke cafe ni..cik abg aku cakap cafe ni mcm cafe 1MALAYSIA..pekerja2 dia ada melayu, cina dan india.. hehe..paling penting dijamin HALAL..huhucantik gak decoration dalam cafe tu.. menu2 memang nampak sedap...menu bergambar..so, rasa semua nak makan..hehehe...

SET C..pilihan aku dan adik aku.. ada ayam masam manis, semangkuk tomyam, 2bebola dan sambal ikan.. sedap..memang sedap...huhuh..


ni plak pilihan my cik abg..hehe..diapun ada ikut tau... dia makan NASI GORENG ORIENTAL..aku ada rasa..memang best..


watermelon juice untuk kami bertiga...
sedap, pekat...hehe


anak buah aku minum sky juice jer..satg dia sembelit..hehehe...

tu jer yang aku nak cerita..haha.. ye ye jer kan?? jalan2 cari makan...hihih

~jojoe~

4 comments:

  1. hehe..cakap akak eh.eya pun sama kan??kan???hehehe

    ReplyDelete
  2. mn de...xde pon g jlan2..duk umah jer...huu~

    ReplyDelete
  3. alala... sesekali p ler jalan2..akak time boring2 duk umah ambik kesempatan kuar gak..hehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!