Sunday, October 24, 2010

cuti cuti..cinta

Mcm dah lama tak pergi cuti2 cari makan dan tengok wayang..hehe..kemarin berkesempatan jugakla..selepas 2 minggu berturut setiap ujung minggu penuh dengan program sekolah akhirnya dapat jugakla dating2 cari makan..hehehe...
kali ni kami tengok cite CCC.. baru jer kuar khamis ari tu..ramai jugak yg tengok.. pelik gak bila ada yg cakap citer ni tak menarik dan gagal..bagi aku citer ni sangat best! penuh dengan adegan komedi dan melucukan. kalo yang rasa getik tu pun mayb time ada part si azizah mahzan yang bercakap slang mat salleh..memang nampak mengada2.dan satu lagi pasal dialog nasi lemak 50 sen yang tak sesuai untuk tontonan kanak2..rasanya kalo dialog tu takder pun taklah mencacatkan jalan cerita...tapi keseluruhannya memang best menonton...aku ni bukannya pengkritik filem..just bagi pendapat saja...so kalo sesapa yang tengok tu sila2kanla..tepuk dada tanya selera..
bila sebut sal selera ni teringatla apa yang aku makan.huhuh.memang best...nanti nak p mkan lagi..heheheh


nasi goreng ayam pedas ~ aku punya..


nasi tomato- dia punya...


ABC aiskrim..sedap nih..hehehe
p/s: lapor balik rasanya..huhuh

~jojoe~

6 comments:

  1. aaaa... gud gud... beauty pun da lame tak nengok wayang nih so bley lah pi tgk wayang with hubby esok tgk cite ni... thanx for sharing cayang...;-)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    banyaknyee lauk dalam pinggan tu anis.Berbaloi2 jer..hehehe..lapo2..

    ReplyDelete
  3. wah sisi dating ye..ehem2..
    nmpk mcm x bes..tp sis ckp mst bes la 2 kan..hehe

    ReplyDelete
  4. beauty~ tengokla..memang komedi romantik yg best!!

    ReplyDelete
  5. wsalam kak ain..
    hehehe... diet dah malas..makan jer makin rajin kak..hahaha

    ReplyDelete
  6. fyza~akak pun mula2 ingat tak best..tengok pun sebab si dia nak tengok sangat farid kamil tu..sekali ikut..alamakk...ensem ler plak..hahaha...tapi citer tu memang bestla dik..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!