Monday, November 29, 2010

Bunga Telur

Masih lg kisah jalan2 ari tu dgn cik ada..after tengok wayang kami ada survey kedai nih yang terletak di Seberang Jaya.. A-Z wedding house.. ni bukan kedai, tapi gudang daaa.. banyak betul bunga2 telur yg dijual kat sini..harga pun bleh tahan.. takdala mahal sgt..ada diskaun lagi for members..aku ngan cik ada ambik kesempatanla wat members card.. lagipun adik aku dah nak kawin..so may b next time aku p dengan dia dan baru membeli barang2 kawin..bestnyer tengok bunga2 telur kat sini,.teruja jer rasa nak wat preparation untuk wedding sendiri..hikhik.. kad pun dah ada..hahaha
~jojoe~

2 comments:

bling bling

IKLAN LAGI!