Thursday, November 11, 2010

last minute..

sekarang ni tengah free.. budak2 baru sudah bengkel pendidikan islam..so kelas aku takder sebab diaorang tengah rehat.. huhu... semangat ni nak mengajar..last2 minit camgini ler nak pecut abis2an..huhu...next week tinggal 3 hari jer lagi sekolah.. pastu raya haji, after that mula la SPM.. 1 minggu kemudian, paper Sains aku..aduii...tak tahula mcm mana bebudak ni punya persediaan..dah tolong sehabis daya...sekarang atas diri sendirila nak tolong dapatkan markah yang baik..
bebudak lak suka study last minute..alasan takot lupa..padahal bila last minute barula kelam kabut..mcm banyak yang tidak cover...takkan ler sampai nak jadi macam ni??


or macam ni???...hmmmm....



bila aku tanya ada wat jadual study tak? semua geleng...maksudnya diaorang tak tahupun stakat mana ulangkaji diaorang..hmm..mcm biasa, tugas guru bukan setakat mengajar.. motivate!motivate!..bukan untuk pelajar jer...untuk cikgu tu jugak..hehehe...

p/s: STUDY SMART YER DIKKK.....

~jojoe~

4 comments:

  1. wah layout n header baru...cun..simple ja tp cun ok!
    cikgu isaw lebih dr ank murid..hehe..moga ank2 murid sys berjaya ok..;)

    ReplyDelete
  2. heheh... beginila rutin nya dik... asal time exam mesti cikguler yg cukup risau..huhuhuh
    tq dear...

    ReplyDelete
  3. cikgu pun slalu stady last minit... anak murit pun ikot la... hehehhehee jgn mareee.....:)

    ReplyDelete
  4. abg biin~ ye ker cikgu study last minute?? kalo last minute tu kira pecutan terakhir cikgu mengajar budak ulangkaji tu..hehehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!