Friday, November 19, 2010

spotcheck!!

malam ni hujan..esok sepupu aku kawin... duk tengok ahmad durrah ni... best gak..hehe.. hari ni nk citer sal anak buah aku... bosan lak takder diaorang neh..

rindu tgk kerenah si hafiz yg suka tengok iklan...

kakak plak makin besar makin manja...mayb nak tarik perhatian seisi rumah yg kadang2 lebeh melayan si adik..hehe...
baru2 sebelum raya sibuk betul diaorang spotcheck beg tgn dan purse aku..ayooo.. out of control..tapi so cute n nice... sempat aku snap gambar diaorang....


banyak ker duit angah tu?? hehehe



~jojoe~

2 comments:

  1. Assalamualaikum...

    hehehe...comel diorang nie.Pandai dah buat spotcheck ye.

    Anis, akak tag anis untuk join GA contest.Jom :)

    ReplyDelete
  2. wsalam kak ain..

    heheh..tu ler tu kak... nakal je diaorang.. memang tringin nak join..tp dah kat umah guna berokband ni susah nak loading page la kak.. huhuh... nak tulis post pun berkulat2 tunggu..huhuhuh.. apapun thanx ajak anis join..InsyaAllah kalo dapat g skolah masa cuti ni anis cuba guna WIFI..tu pun kalo due date penyertaan masih lum sampai.huhuh

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!