Sunday, December 19, 2010

sms tipu

Ini bukan sms saman tau..heheh...rasa nak gelak bila dapat mesej ni...dari number yang tak dikenali..haiiisshhh.. memang melampau..ingat org bodoh ker?? aduii... nak jer reply bagitau mcm ni..
" makcik saya dah lama meninggal..nanti saya bagi number ni kat polis..minta diaorang topup kan yer?" hehehe....
Hati2 kat semua di luar sana..jgn sampai tertipu..hmmm...

~jojoe~

11 comments:

  1. Aku pun dpt gak... 2 kali rasanya. SMS yg sama.. tp ayat lain skit.... Bodo punya org.... Mmg penipu...

    ReplyDelete
  2. BEAUTY BANYAK KALI DAPAT... DARI PAK CIK LA, DARI AYAH LA... MACAM KITE STUPID JE KAN KAN KAN...

    ReplyDelete
  3. dlm paper kuar pasal nie..nsb bek baca..tp alhamdulillah la fyza x pernah t'kena..

    ReplyDelete
  4. asmar~ yelah..ingat kita tak sekolah ker nak pcaya mesej mcm gitu..huhu

    ReplyDelete
  5. beauty~ betul2...ingat kita stupid... mcm anis ni makcik pun dah ninggal... yang makcik sebelah umah anak2 pun ramai nak mintak tolong..huhu...dah ler number dari mana ntah..

    ReplyDelete
  6. abg biin~ aikk...minat ka henset ker>?? bukan nak tunjuk hanset..tunjuk apa yg henset dapat.heheh

    ReplyDelete
  7. ya..baru2 pun ada kuar paper..tak sangka dapat gak mesej camgini..hehehe..nak tipu pun berpada2 ler kan??

    ReplyDelete
  8. baru terbaca entry ni..kah kah kah..kelakar makcik ni.

    ReplyDelete
  9. yunk.... beauty de tag awak... hehehee

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!