Saturday, January 22, 2011

cincin suasa

bila ternampak iklan ni paper..tiba2 rasa tertarik..selalu iklan camgini banyak memaparkan perhiasan untuk wanita..tetiba nampak cincin suasa untuk lelaki..cantik kan??heheh... tetiba rasa xcited nk beli bg kat org...mahal x yer??

~jojoe~

7 comments:

  1. nak bg dkt org??? pd siapa tu yer?? ;)

    ReplyDelete
  2. bagi kat dialer,,,hehehe,,,bila sampai masa dn ketikanya,,,doakan yer,,huhu

    ReplyDelete
  3. Apa yang posting bagus. Saya sangat suka membaca jenis atau artikel. Aku bisa? T menunggu untuk melihat apa yang orang lain katakan..

    ReplyDelete
  4. ehem ehem... beli ada makna tu jojoe... heheheee ;-)

    ekceli now cincin suasa diorg da buat cam white gold nampak lebih cantik utk dibuat hantaran dan sebagainya... and harga pun xmahal sangat pun jojoe.... ;-)

    ReplyDelete
  5. beauty~ ya betul... satu lg..suasa boleh dipakai lelaki..hehe... adala angan2 nak membeli ni ..xtaua bila kesampaian.hehe

    ReplyDelete
  6. assalam...maaf krn mencelah, apa yang saya taw, suasa ader campuran emas dan perak, jadi hukumnya haram dipakai oleh lelaki. jd baik kita bagi cincin silver(perak). mulanya sy pon xtaw gak eheeee. terima kasih...

    ReplyDelete
  7. owwhh..ya ka? tq for sharing... ada mencari maklumat juga tadi... ya, pasni cari cincin perak atau platinum saja..terus tanpa was2... :-)

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!