Wednesday, February 16, 2011

Bakteria pengikat kasut

semalaman xdapat tdor sebab salah urat pinggang,...bolehkah mcm tu??tiba2 saja...huhuh... berhempas pulas jugakla nak dapat tdor pun...pagi ni dengan sepenuh tenaga saya gagahkan kaki ke sekolah.. sebab ari ni saya kena observed (cerap) dengan guru kanan..haha..apa perasaan dicerap yer?entahla.. rasa gemuruh berdebar semua ada...tapi terpaksala kan?wat2 xnampak jelah..hahah,..

gambar ihsan google..xder kaitan ngan entry..tetiba tringin nak makan cupcake..hahaha

tadi saya ngajar topik kitar nitrogen..an interesting topic to discuss... bila pencerap ada kat blakang so, smua nya rasa serba xkena...kalo ikotkan kelas saya selalu gelak2 ler juga..ni serius semacam..haaha... tapi bila masuk part bakteria pengikat nitrogen, satu kelas ketawa termasuk pencerap...apa taknya, bila saya tanya budak apa nama bakteria yang terdapat di akar tumbuhan legum,skali ada sorang tu menjawab.. "BAKTERIA PENGIKAT KASUT"...hahaha...sampai sekarang saya masih rasa nak gelak...after that, suasana kelas jadi mcm biasa..saya mengajar mcm biasa... the natural way.. hmm... ice-breaking memang sangat penting..terutamanya dalam hal-hal sebegini..hehe..ketawa lagi..

ada lagi??? soooooooo cute...hehe

~jojoe~

8 comments:

  1. cikgu buat dogma baru.... memang tak patut...

    ReplyDelete
  2. dogma??? apa kebendanya tu yer abg biin???

    ReplyDelete
  3. alahai... tak tahu ropanyaaa..... kena buka kamus biochemistry nih....

    ReplyDelete
  4. elekkk..tahu..saja jer wat2 xtahu... hihi....:-P

    ReplyDelete
  5. comeyy bangat cup cakes tuh ... ha3x nak decor mcm ni lah .. yezza!

    ReplyDelete
  6. hehehe... cute kan? decorate satu untuk penyumbang idea ni ya?wakakakaka

    ReplyDelete
  7. eh2..gelak plak..ngelat ler tu...huhuhuh

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!