Monday, February 28, 2011

keputusan SPM 2010

2-3 hari ni saya kerap menerima panggilan dan mesej bekas pelajar saya tahun lepas..semuanya soalan yang sama, "cikgu , bila result SPM kuar.." heheh... ekceli saya sendiri tak pasti...dengar2 mcm hari ni (28 feb), tapi pun tarakk... selalunya ikut pengalaman2 tahun lepas, after result STPM kuar akan menyusul la result SPM nya 2-3 hari kemudian..paling lewat sminggu kemudian.. tapi, xder jugak.. padahal STPM dah pun kuar resultnya minggu lepas.. hmm... saper nak jawab...??
saya ada juga buka laman web KPM.. pun tiada apa2 notis tentang pengumuman tentang keputusan SPM 2010... so, untuk anak murid saya, bawa2 ler bsabar yer...akan ada juga tu result tu nanti..cuma lambat atau cepatje lah..huhuhuh... anyway, result SPM cikgu dah kuar...tahun 1998 duluuuuuuu... hehehehe

~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!