Sunday, February 13, 2011

Persiapan...

Petang hari selepas akad nikah, kesibukan semakin bertambah2...xsempat nak jenguk fb pun.. (cheewaahh..ye ker??) hehehe... mcm2 nak diuruskan..aku in charge bahagian souvenier dan beg untuk tetamu termasukla dalam soal bunga2 telur..hihi..mcm org penting jer kan??haha..mahu tak.... betul ler...petang 4hb tu, amoi pakej pelamin etc dtg siapkan semua persiapan...begitu jugakla dengan org2 kampung yg dtg untuk menyiapkan khemah-khemah untuk makan2...tangkas betul diaorang wat keja..kagum skejap..cantik der... nanti agak2 kalo turn aku kawin mayb situ jugak aku tempah..haha.. berangan ko.. jauh tul adik aku tempah pakej ni..dari parit buntar,..

bilik beradu pengantin..simple..but nice!!..;-)

pelamin dah siap.. ;-P

meja makan raja sehari

all in one day!!... apapun, memang berbaloi2..cantik dan harga pun not bad.. memang sgt berbaloi2...

~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!