Wednesday, March 16, 2011

aku ada kamu


sangat suka lagu ini..specially dedicated this song for someone spesel in my life even dia xbrapa minat dengan lagu nih..heheh...yg penting i like ler... liriknya tu pun make me stronger,.. because for better or worse,.. he's always there for me,..

LIRIK LAGU KU ADA KAMU

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

p/s: jiwang sat tengah2 malam neh..hehehe... good nite...

~jojoe~

2 comments:

  1. sweet like candy!! ;-)

    jiwang tengah malam normal... pastu verangan... kan jojoe! ;-p

    ReplyDelete
  2. hehehe...biasala beauty...mcm beauty gakler masa duk bujang cinta2 dulu...heehe

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!