Thursday, March 31, 2011

♥♥♥Begitukah cinta?♥♥♥


begitukah cinta?... drama tv3 ni dah berakhir minggu lepas...tapi sangat best ok.. pengorbanan seorang isteri yang setia mengharungi suka duka bersama suami yang buta.. walaupun pelbagai dugaan dilalui , dia tetap setia menjaga suami yang adakalanya terlalu banyak kerenah...

walaupun ada beberapa scene yg saya tak berapa setuju seperti sikap si isteri yang terlalu lurus dan menipu suami dengan alasan mahu menjaga hati suami, drama ni tetap best.. tambah2 ada lagu "ku ada kamu" sebagai lagu tema..heheh..peberet la katakan..

Sinopsis Drama Begitukah Cinta TV3

Nazril yang cuba keluar daripada kepompong kemewahan dan ingin hidup seperti orang kebiasaan yang lain, jatuh cinta terhadap seorang gadis kampung bernama Riana. Dua watak utama ini juga mewakili isu-isu sosial belia di IPT yang terlibat dalam gejala seperti escort girl, bartender dan GRO bagi menyara kehidupan dan pembelajaran di kolej.

Aida Khalida yang membawa watak ibu kepada Nazril mungkin bakal berjaya dibenci penonton terhadap wataknya sebagai ibu yang bersifat antagonis. Watak hipokrit yang dibawa Shahronizam, juga bakal meninggalkan kritikan sosial yang tajam kepada segelintir masyarakat Melayu kita amnya.

Sumber: SEDUT.ORG

♥♥♥ saya bukan nak rawat kaki..saya nak rawat hati.....Begitulah cinta♥♥♥

~jojoe~

4 comments:

  1. Moral dia satu je paling nampak - HARGAI ISTERI KERANA ISTERI AKAN BERKORBAN APA SAHAJA DEMI SUAMI & KELUARGA TERCINTA =)

    ReplyDelete
  2. sangat betul tu beauty...hargaila isteri..isteri tahu apa yang terbaik untuk suami dan keluarganya...

    ReplyDelete
  3. mcm mane lastnyer? dah lama x tgk tv wei ... adoiii!

    ReplyDelete
  4. hehehe,,,tuler ,,saoa suh tak tengok...biasala mestila hepi ending..riana dah jumpa nenek dia.. mak nazril bleh trima riana dah... adik ipar nazril yg jahat pun masuk penjara ler.... all ends up well... ;-)

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!