Wednesday, March 9, 2011

Jom tengok wayang..

ok..ok.. this time i have to admit la... saya akan cakap memang berbaloi-baloi ler.. naper???..hehe... hari ni dapat surat dr celcom..ingatkan pasal saya terminate line broadband lama,.. tapi rupanya sebab ni...

"sebagai penghargaan kepada anda kerana telah menambah nilai minimum RM10 untuk kali ke-4 dan ke-5 pada hari yang sama, pihak kami berbesar hati untuk menghadiahkan 2 tiket untuk menonton filem HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA di pawagam Cathay, GSC,MBO,TGV, Big Cinema atau Lotus Five Star bla..bla..bla......."


ni ler rupa tiketnya..mcm phone kan? kalo dapat phone betul2 kan best..hehe...

wihooo....cam xcaya jer saya dapat ganjaran dari celcom ni..(walaupun saya agak tak berminat untuk menonton pilem epik neh).. apapun.. rezeki jangan ditolak.. thanx to celcom... tagline for today, "memang berbaloi-baloi",,,for tomorrow... errrrrrrrrrr.....

~jojoe~

5 comments:

  1. wahhh.... dah beli tiket die...
    esok timenyer kan...
    jom tgok..hehe

    ReplyDelete
  2. wow!! congrate sis:) murah rzeki tuu...

    ReplyDelete
  3. ~u are in my bloglist~ blogs i read!

    ReplyDelete
  4. hysman~ ya, esok tayangannya..tapi start 18mac baru valid tiket saya..awak tgk dulula yer..nanti review skit..hehehe

    ReplyDelete
  5. najwa~ tu ler..hehe...jom tenguk sama2...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!