Monday, March 21, 2011

Ratatouille

tikus masak??? erkkk...lalu ke nak makan..dahla sekarang tengah kecoh ngan kes kematian akibat virus air kencing tikus..huhu...mcm2 la skrag ni... wabak penyakit sana sini... hmm...
ekceli nak citer sal satu lg my peberet movie... this time filem animasi "RATATOUILE".. memula tu ingat RAT tu dah merujuk kepada tikus ler,,,upernya RATATOUILE ni sejenis masakan yang berasal dari Perancis...
Filem ini sangat best..."everyone can cook"..tu dia nyer TAGLINE..so, sapa2 pun boleh memasak k? memasak air, memasak maggie..semua tu dikira memasak la kan?? hehehe... memang semua orang boleh masak...tp tikus?? errmmmm...

inilah si tikus yang pandai memasak..


bersama sahabatnya yang bercita2 mahu jadi chef tetapi tidak pandai memasak...
pengkritik makanan yang serius....

saya sangat suka warna dalam filem ni..so true.... sangat cantik...so sapa2 yang ada minat yang sama, boleh save gambar2 kat bawah sebagai wallpaper...





~jojoe~

4 comments:

  1. Aku suka kartun ni. Best layan

    ReplyDelete
  2. ya betulll..hang semua yg aku suka hang suka..hahahah

    ReplyDelete
  3. Haha... nak buat camno.... ekekeke....

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!