Friday, March 4, 2011

Selamat Jalan cik ada..



ala... sentap ler plak masa nak nulis entry ni.tetiba rasa syahdu.. pikir sahabat baik saya since darjah satu ni (cik adawiyah) nak tinggalkan saya dan merantau di Kuala Lumpur..dulu 6 tahun saya d sabah.. sekarang dah balik Kedah dia plak nak g jauh2...sebenarnya itu bukan atas kehendak dia tp kehendak company tempat cik ada kerja...
hari ni hari saya terakhir saya outing ngan cik ada before dia berpindah ke sana... huhu..kami ke Village mall...jalan2 kat situ sebab ada pc fair..borak2...makan2 kat Secret Recipe...ngorat cina ensem jual beg laptop dan mcm2la.. heheh..mcm2 ada...termasukla membeli modem berokband yang baru nih..huhu.. so far, okler...laju skit dari yang lama...apapun, ni ler kenangan saya dan cik ada ari ni..semiga cik ada menjalani kehidupan yang menggembirakan di sana... dan jgn lupakan saya di sini..huhuh.. (sayu ler plak rasa)...okler.. let the pictures tell the story...

cik ada menjenguk recipe yang ader,..

green tea cake cik ada..

banana cheese cake (saya punya)

minuman kami!

laksa sarawak cik ada..

black pepper chicken rice..sedap tapi dah full..hehe
sayu tengok gambar neh..huhuh..selamat jalan cik ada....


p/s: take care aton..gonna miss u...huhuhu

~jojoe~

2 comments:

  1. huk2x .... sedihnya post ko nih ..

    ReplyDelete
  2. huhu..tahu xper...yg menulis ni lagiler sayu tau..keep in touch.. update blog ko tu selalu..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!