Tuesday, April 19, 2011

Orang baru..

mcm dah lama plak tak menulis kat sini... tak sempat menjenguk... banyak betul task yang blum selesai..blum ditambah ngan keadaan berokband yg tak menentu... arrgghhh... cuma saya rasa minggu lepas adalah minggu stress saya.. masalah ngan budak.. masalah keja..masalah penantian kunci rumah yg blum tiba... dah setahun dah menunggu... blum lagi masuk part gaduh ngan boypren..hikhikhik.. apapun, bila bergaduh, rasanya akan buat kita lebih memahami.. lebih menyayangi..agaknyala...
cuma dalam masalah tu,terselit juga kegembiraan.. nak dapat ahli baru dalam family..rasanya dah mention kot sal ni..cuma rasa hepi tu bertambah plak bila nengok ni.....
gambar pertama baby adik ipar saya masa sy teman dia ke klinik baru2 ni..apapun..doakan segala masalah berlalu pergi dan kebahagian itu kekal abadi..amin..

~jojoe~

2 comments:

  1. dia tunjuk macam baby dia je ;-p

    ReplyDelete
  2. hhehehe..tu ler pasai,,, terlebih sudah..hahaha

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!