Tuesday, May 10, 2011

The fast and The furious: 5

saya memang xminat genre filem camgini..ganas2, ada tembak2, bunuh2,lumba2...tp baru2 ni bila saya tonton citer ni ngan teman yg sememangnya peminat filem ni saya rasa teruja ler plak..hehehe... memang best ...rasanya filem aksi terbaik dibandingkan dengan filem2 sebelum nih... ending pun hepi ajer...
malasla nak tulis sinopsis dia.. tapi memang bikin kagumla...tambah2 part rompakan tu..terbaik... ( amaran: merompak tu bukan kerja yang baik k?.. haram)... huhuh... cara diaorang dapatkan duit penjahat tu yang kreatif..terbaikkkkk....aksi terbaik...eh eh.. the rock pun ada..hehehe...

so, sapa2 yg belum tengok tu, cepat2 ler g tengok..memang bestla..(agak2 brapa kali saya puji citer ni eh?? ada hadiah x??)hehehehe

~jojoe~

4 comments:

  1. bukan stakat menarik abg biin..tebaikkkkk.. hehehe.. (puji lagi nih)..hahah

    ReplyDelete
  2. beauty baru nak gi tengok esok... nak tengok last week asik fully book jek.. huhuhu...

    ReplyDelete
  3. pergi,.jgn tak pergi...xrugi..memang best..sebab tu slalu full house,.heheh

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!