Monday, May 2, 2011

Putera William & Kate Middleton

Siapa yang tak kenal dengan pasangan ni kan? baru-baru ni saja pun kisah perkahwinan mereka ditonton secara langsung di seluruh dunia...

hehehe... brangan kejap dapat undangan kahwin ke majlis perkahwinan putera William dan permaisuri hatinya Kate yang berlangsung pada 29 April baru2 ni..... wedding of the year.. biasala,,,,anak raja kawin... grand ajer..

masa tengah bercinta dan bertunang...romantik ajer..hehe

saya xderla obses ngan putera william ni..rasanya dia glamor pun sebab ibunya, mendiang puteri Diana..Just sharing-sharing gambar diaorang.



lawa kate ni yer ..dah mcm cinderella la sebab dia hanya orang kebanyakan dan dapat kawin ngan nak raja..Putera William plak tidak memandang harta..mayb pandang rupa dan kebijaksanaa si Kate inilah..walaupun mereka tak kenal saya, saya tetap nak jugak mengucapkan, Tahniah..selamat pengantin baru iyer,,hehehe
p/s: saya tetap berpuas hati dan gembira dengan 'putera' hati saya..

~jojoe~

4 comments:

  1. beauty folo royal family nih dr zaman mendiang bonda dia lady di... masa dia mati tuh perghhh terasa gak sedih maybe sebab tau dia sgt baik banyak tolong org susah...

    rasanya memang william cari org kebanyakan yg lebih kurang bondanya yg baik hati...=) shes adorable... simple sangat...

    ReplyDelete
  2. ya betulll..i likeeeee.... memang sepadan diaorang...

    ReplyDelete
  3. ada kad jemputan tu.. bagusnya.. sempat lagi ko snap gambar kan.. mesti ko bertolakkan dengan paparazzi ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. mana da betolakan jip..sia jadi jurugambar diraja..so ada pas VVVVVVVIP...heheheheheheh

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!