Sunday, June 26, 2011

Lampu lampuan...

ekceli dah lama nak post entry ni..tp entah kenapa xdapat upload gambar la plak..ntah apa masalah blogspot nih..huhuhu

malam tu saya dan adik saya shopping lampu,kipas semua untuk rumah kami.. rambang mata betul tengok2 lampu2 yang cantik2 kat kedai lampu tu.banyak jugak kami borong malam tu..

budak yg xnk g kolej
ekceli, bab2 decorate2 ni saya memang lemah...aduhh..susah jugak nak ada rumah sendiri kan? pening kepala pikir.,
adik ngan adik ipar sy yg minat lampu kat sebelah tu.. hehehe

lawanyaaaaaaaaaaaaa....harga pun lawa jugak..huhuuh

so lawa2...xtahu mana nk pilih..huhuhuhu

hari isnin saya ke TNB..memohon letrik rumah..so, dalam next week dapatla pasang lampu dan kipas yang dibeli,,pikir2 balik, masih banyaaaaaaaaaaakkkkk lg belum settle...aduiii..pening kepala beta.,,

~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!