Wednesday, October 19, 2011

Hepi besday Ibu

13 oktober adalah hari lahir adik perempuan saya yang ke 29..(hoho..sudah tua engkau yer)..hehehe... xlama lagi dia pun akan sama umur dengan saya jugak.. err..beberapa tahun lagila..
memula memang xda plan nk celebrate.. tapi hari sabtu lepas (21 oktober) , pas kuar ambik barang di Rorine Sp (adik saya jd agen..saya yang banyak beli), so kami decide pegi celebrate kat Tesco.siapa kami2 itu?? saya, encik ehem2, besday girl and kids serta adik bongsu saya... pas shopping semua trus cari port nak celebrate..saper yg  decide nk makan mana..of coz anak2 dia yg tiut2 neh..

nak kfci kfci..ayooo..situ jugak depa mau nooo... (ekceli pas kes video KFC ari tu, saya memang dh xlalu nak makan situ)... tp memandangkan betapa excitednya diaorang nk mamam situ saya pun mengikut ajerla...




memang hepi bila dapat hepi2 camgini kan?? to my dear sister, happy birthday.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..aminnn..

~jojoe~

2 comments:

  1. oooo ibu tu kakak jojoe ingat ibu jojoe.. hehehe... happy belated besday to sista jojoe.. may Allah bless you... =)

    sape nak tiket moto gp jom join contest!http://miszbeauty.blogspot.com/2011/10/tiket-moto-gp.html

    ReplyDelete
  2. @beauty~ tu adik jojo..hehehe... anak2 dia panggil ibu..tu tajuk entry mcm tu..hehehe..tq2..

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!