Friday, October 21, 2011

the T.H.I.N.G.

Hari ni saya jalan2 dengan encik ehem2.. kami jalan2 cari barang2 rumah baru saya,,,sebelum tu breakfast sama2.. ari ni saya makan roti canai yang sangat sedap..terasa2 lagi kerangupan roti bawang dan roti canai yang diorder oleh si dia.. memang bestla...





ari ni kami ke sunway...banyak betul sales arini..sampai 80%.adeeii..kalo tak kuat iman, abisler duit gaji bulan neh...punya main ramai manusia membeli dan membelah sales yang diadakan..




huhuh...salah satu barang yang saya beli,..taraaa...bantal yang di 'suggest' oleh si dia..
 ekceli saya ni memang ada masalah nk tdo..tambah2 d rumah baru..so, dia cadang beli bantal neh.. contour memory pillow yang sangat sejuksss dan lembut okeh.. hehe... nanti malam ni saya cuba..kalo tak best tdo awasla dia...huhu..

sebelum jalan2 shopping sempat nonton filem neh..
saya memang nyesal tgk citer neh..bukan sebab tak best tp sebab takot tengok alien yang ganas2.. dah ler hodoh..ermm... mcm rugi jer tgk wayang sambil tutup mata dengan jari jemari yang tak berapa runcing neh..heheheh..



apapun, kalo sesapa yang berminat ngan citer2 trill camgini, bagus tengok.. saya mmg serikla...
 kusss semangat tengok alien tu menggila klon kan dirinya menjadi manusia... arghhhhhhhhhh... ngeriii..

~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!