Wednesday, December 28, 2011

Housemate baru!!

assalam..

aiseh..mcm banyak lak benda nak citer ni..adeii.. line tenet dah laju, ubat malas update lum jumpa2..hehehe..okeh..kita mulakan ngan hobi terbaru..ekceli hobi lama la jugak..impian yang kesampaian jua akhirnya..jeng3..memiliki akuarium sendiri.. berjaya juga saya membeli ikan emas untuk dibela..taraaaa..

ekceli, membela binatang adalah satu terapi yang sangat baik..tenang jer bila tengok ikan2 yang kiut miut berenang2 dalam tangki tu... puas jer rasa hati..cuma bila dah kotor tank tu mula ler rasa malas nk cuci..hahaha... pandai bela, pandaila jaga yer..takkan nk bior berbau satu rumah..so anggap jer mencuci tangki ikan seperti exercise ..hahaha...



 inila akurium saya..cantik..ikan2nya pun dah jinak... soooo cute....

p/s: terkini, 2 black gold fish saya mati.. mcm ada fighting2 skit dalam tank tu dengan ikan emas yg lain.. ermm..apa bleh wat..dah ajal...huhuhuh..
~jojoe~

2 comments:

  1. aaaa comel... dulu beauty bela ikan laga kat opis... pindah opis org lain konon nak take over tp x sampai sebulan dia jaga da mati..=(

    ReplyDelete
  2. alala...kesiannya..slalu ikan laga susah nk mati..agaknya org tu xsempat nk jaga..huhuh

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!