Monday, October 29, 2012

Dating di Rasa Mas

Dah lama xmakan di Rasa Mas.. kali terakhir saya pergi dengan adik saya ari tu.. kami order benda alah ni...

memang yummy...tengokla gaya my sis yang terover hepi dapat makan...hahaha

so, baru2 ni saya berkesempatan dating kat situ lg...this time with my lokong lor.hehe.. dia ni cerewet skit bab makan neh...geram kadang2 bila itu xnak ini xnak..hehehe..seb baik apa yang saya masak dia makan.. nnti kawin goreng telur jelah yer...hehehe...
jam masa tu baru pukul 1145... so, kami terus ajer lunch...


dia order nasi lemak...ayoooo...banyak2 makanan ini yg dia nak...

siap teh tarik lagi..hehehe

saya plak makan fish and chip..cuma kentang tu saya tolak tepi..hehehe..adala sebabnya.. (dietla sangat)..hahaha....
satu yang saya xbleh tolak adalah my peberet dessert ni...

memang terbaik...setiap kali ke situ mesti order..sedapnyaaa...huhuhuh

p/s: best kan tgk gambar makan..gulllppppp!!
~jojoe~

2 comments:

  1. Eeee..mane gambar lokong cigu niiiieeeee... Hahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tengok yer..??sila rujuk entry neh...hehehe

      http://anisyazila.blogspot.com/2012/06/3-tahun-sudah.html

      Delete

bling bling

IKLAN LAGI!