Monday, October 22, 2012

KLCC

ok..balik kepada cerita basi.. dah lama nk tulis tapi asyik tertangguh... masih mengenai school trip ke Kuala Lumpur ari tu..saya ada maklumkan ada satu tempat yang saya teringin nak pergi..
KLCC of coz..mcm xlengkap jer pergi sana kalo x p klcc kan??heheh... 
yang best tu bagaimana kami sampai di KLCC...dengan menaiki train... hehe..
berjalan jauh ke stesen LRT Bukit Jalil..huhuhu

driver bas ambik kputusan parking bas d bukit jalil utk elak kesesakan jalan raya pada waktu kemuncak ketika tu... Dari LRT Bukit Jalil kami transit di LRT Masjid Jamek, kemudian kami tukar train Putra LRT Masjid Jamek untuk ke KLCC..

 Memang teruja bebudak tu naik LRT k..hahaha.. ekceli aku pernah naik dulu..tp naik Tren KLIA Transit dari KL sentral ke KLIA..masa zaman2 duk sabah dulu..so, xdela xcited sangat...takot adala dengan bising n goyang2 gitu...hehehe...sampai kat KLCC terus rasa teruja melihat bangunan indah tu depan mata..

 waaaa (nganga mulut)..hahaha....memang cantik permandangan nya di waktu malam kan??

tp yg ini pun cantik dan menarik jugak..Air pancut berirama di SUria KLCC...


memang teruja n terpaku menghayatinya...tambah2 bila ada lagu Titanic dan air pancut tu pun secara lemah-gemalai memancutkan air. Siap ada efek cahaya yang romantik gitu..memang romantikla...saya pun terasa "keromantikan" itu...siap rakam video lagi..huhu..bestnya..nnti one day ada kesempatan nk p tengok lagi..
malam tu kami makan di Kedai Nasi Ayam Penyet dalam suria KLCC tu..

memang sedap dan banyak..tp sambalnya sangat pedas okeh...
selesai makan sebelum KLCC ditutup kami dah cepat2 rush naik tren balik ke bukit jalil..walaupun penat..kami sangat hepi malam tu...
"a funny candid before going home"

~jojoe~

No comments:

Post a Comment

bling bling

IKLAN LAGI!