Wednesday, January 30, 2013

Hancus diet


minggu lepas adalah minggu yang agak bz...dan rasanya terus bersambung ke minggu ni...almost everyday balik lewat..dengan meeting,..pemberian BRIM semua..aduii.semput jer rasa..sabtu ni plak kena kursus lg... huhuhu... mcm xleh bernafas lak ni....
back to the story, minggu ni memang xjaga makan betul...huhuh..abisla diet..starting from friday lagi..asyik melahap ajer kerja ...hehehe...makan kenduri di rumah sepupu yang bertunang...esoknya plak..jeng2,..family reunion..makan2 satu family kat rumah..memang hancus diet la..siapa bleh tahan makan bila menu camgini ada depan mata..hahaha...redah jelah...nyum3...

sekarang ni duk serabut pikir..risau plak nanti p fitting baju xmuat...adehh..tolonnnn....
~jojoe~

4 comments:

  1. aduh.... ikan tu memang menggiurkan... ahahahahah :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyooo,..ayat tu..xtahan..hahah...memang mengiurkan ...haha

      Delete
  2. As salam..lama tak menyinggah cni...langkah kanan plak tu! hehehe...anis sihat? Maaf lama dah tak contact.Bz sikit :) Hope anis sihat2 sahaja dalam rahmatNya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...ya Allah kak ainnnnn..dah lama jo mencari kak..nk minta alamat....huhuh..rindu giler kat kak tau... mcm mana nk contact akak neh??

      Delete

bling bling

IKLAN LAGI!