Friday, January 18, 2013

Shoez

Rupanya bukan mudah nak bergelar pengantin...banyak perkara nak diuruskan..kadang2 sampai susah hati dibuatnya,,huhuhu..hari ni cari kasut di Quensbay Mall kat Penang..sampai ke penang mencari kasut..huhuh..susah nak cari saiz kasut utk kaki saya yang lebar ni.. kebanyakan yang ada saiz pun semua dah abis stok...kalo ada pun yg xcantik .huhuhu...
hampir satu bangunan QB tu saya dan encik tunang ronda..xjugak jumpa..akhirnya ambik keputusan mamam dulu di KRR.dah lama xhadap nih..heheh...melantak abis...rosak diet saya..hehehe
makanan encik tunang
mine!!.. jgnla sampai baju xmuat sudah...huhu
my feveret..hehehe

lepas makan cari lg sampai encik tunang sakit kaki...hehehe...soriii... tu lahh...nk wat mcm mana dah dapat saya yang kaki bersaiz "cinderellla" nih..hehehe
last2 masuk kedai VOIR neh..terjumpa sepasang kasut..walaupun xbrapa nk berkenan tp warna memang dah sesuai ler utk majlis bertandang nnti...so..beli jelah... dari xda langsung..huhuhu....


~jojoe~

4 comments:

  1. Cigu :) Its a big day for you. Saiz kaki saya pun jenis faham-faham je lah :P So apa kata cikgu cari kat clarks, or maybe kedai payless :) Clarks agak mahal juga but bukan selalu kan :) Payless seratus ke atas la..but selalunya ada yang lawa in our size :) Good luck & I am happy that you are happy. Excited juga :) huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah cari di payless...tp tiada yang berkenan di hati..looking for 2inch heels tp semua terlalu tinggi,..uwaaaaa... pening jugak kepala ni...ada satu terpaksa order custom made on9...sebulan baru siap...xtau mcm mana hasilnya...stress jugak ni... kalo di kl mayb lebih banyak choice...huhuhu

      Delete
  2. mari la shopping di KL!!!! beauty boleh teman.. weeewwweeeeee ;-) Alahai KRR tu sangat menggoda menggodam oke... Erghhhh!!! :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tergodala hancus diet i..hahaha... itula...xtau ni bila dapat turun kl..susah tul kaki "kecik" sgt neh..hahaha

      Delete

bling bling

IKLAN LAGI!