Wednesday, April 17, 2013

My bridesmaid n flower girls

Sekarang saya nak bercerita mengenai antara orang2 kuat telah menjayakan majlis perkahwinan saya...secara kesimpulannya saya mempunyai 8 orang pengapit..sepatutnya 9 tp yang seorang tak dapat datang saat akhir disebabkan terikat dengan presentatian projek di UMS..so tinggal la 8...:(..  Siapa 8 orang tu yer.. Yang pertama adalah ketua pengapit..
my BFF since darjah 1..miss adawiyah wafi..rasanya saya xtersalah pilih pengapit..she's the best..setia menemani saya ke sana sini.. Xjemu lap peluh yg menitis dmuka masa hari bersanding n makan beradab.. Dia juga la saya punya driver utk pergi bersolek..3 hari yang amat bermakna untuk saya disempurnakan olehnya.
Memang terharu n rasa mcm tuan puteri.hehehe...cik ada juga ada sponsor kek lg untuk dijadikan hantaran.. Waaa..kek nya sangat cute n sedap... Tq my friend..nnti saya akan upload pic hantaran termasuk gambar kek tu yer..
Next is my flowergirls.. Cantik x diaorang neh..?comel kan.?

 Mcm cikgunya..hahaha..mintak puji.. Inilah bekas pelajar saya dari sabah..kalo ikut pengiraan mereka akan berumur 22 tahun this year.. Saya ajar mereka matematik masa dioarang baru berusia 14/15 tahun..how time flies.. Mereka membesar di depan mata saya.. Sunggu terharu bila mereka sanggup fly away dari sabah n sarawak hanya semata2 utk menghadiri my big day..itupun guna duit sendiri ok..saya cuma sponsor tiket bas dari kl..as a present disebabkan kesudian mereka datang dari jauh..tq girls..u really make my day!!!
3 orang lagi flowergirs saya adalah bekas pelajar saya dari sekolah sekaranng...

diaorang baru dapat result spm paginya..malamnya terus berkampung di rumah saya menolong dalam persiapan..baik kan?semua bagi cikgu terharu ni...the best part is diaorang bertiga dapat A dalam subjek sains... Hadiah terbaik utk saya... Tq girls.. U also make my day..
Tamat....opss blum... Sedikit cerita mengenai pengapit suami saya.. Kamarul idham...

Ni pun bekas pelajar saya ok... Diapun setia menemani suami saya sampai demam...kesian betul..masa kenduri d rumah lelaki terpaksa tukar pengapit sebab masalah kesihatannya...
Apapun...saya rasa hepi sangat ... Tq guys...u make my day.. Love u all...

4 comments:

  1. amboi jojoe ramainye pengapit.... hihihihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..tuler pasai..terkepit3 jadinya..haha

      Delete
  2. you're so lucky honey...

    ReplyDelete

bling bling

IKLAN LAGI!